Arosha

AROSHA SLIMMING EXPRES PROGRAM er en serie af kosmetiske produkter fulde af aktive ingredienser, hvis varierende egenskaber hjælper med effektivt at behandle forskellige typer af ”skønhedsfejl”.

I samarbejde med professionelle skønhedseksperter og de bedste skønhedscentre, har vi udviklet en speciel applikationsprotokol, hvor de vigtigste aktive ingredienser trænger dybt ind i epidermis (yderste hudlag) for at rense og afgifte din hud. Blandt de aktive ingredienser kan bl.a. nævnes: koffein, salte fra det døde hav, blæretang, guarana ekstrakt og kakao bønner.

Omsluttet i komfortable kropsindpakninger, absorberer din hud gradvist produktets aktive ingredienser og synlige resultater ses på bare 30 minutter: strammere og gennemfugtet hud!

De aktive ingredienser, der absorberes af huden under behandlingen, vil fortsætte deres afgiftende og regenererende virkning i flere timer efter behandlingen.​

Derfor anbefaler vi at du drikker minimum 2 liter vand hver dag (uden brus), for at afhjælpe udskillelsen af affaldsstoffer under og efter behandlingen. Forsøg ligeledes at undgå: te, kaffe, sukker,salt, drikkevarer med brus, alkohool, dybstegte eller fede madvarer.

Gennem vores erfaring, har vi lært at 8-10 behandlinger er det ideele antal behandlinger for at maksimere fordelene og forbedre hudstrukturen.

Målbare resultater er synlige efter den første behandling og vil forbedres gradvist.

Med Arosha kropsbandager kan man lave behandlinger, som er fugtgivende, opstrammende, drænende og som modviker cellulite.

Læs mere om behandlingen på www.arosha.dk​

"Altid den dejligste og bedste behandling..."

- Charlotte

Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 60 anmeldelser på Facebook​

Bestil en tid via online booking​

Bestil en tid hos Klinik Kristel via vores booking system. Du er meget velkommen til at kontakte os vedr. spørgsmål

Åbningstider:

Mandag:

10:00 - 18:00

Tirsdag:

10:00 - 18:00

Onsdag:

10:00 - 18:00

Torsdag:

Efter aftale

Fredag:

Efter aftale

Lørdag:

Efter aftale

Søndag:

Lukket