Ansigtsbehandlinger

Hos Klinik Kristel tilbyder vi forskellige ansigtsbehandlinger, så vi altid er i stand til at behandle alle hudtyper og alle typer hudproblemer.

Herunder kan du læse lidt mere om, hvilke ansigtsbehandlinger vi kan udføre:

Diamant peeling

​Med en diamant peeling foretager vi en let slibning af huden, hvorved vi fjerner de døde hudceller. På den måde opnår du en mere jævn og ensartet hud, og samtidig øges blodcirkulationen. Behandlingen er meget effektiv og vil give et øjeblikkeligt flot resultat.

Behandlingen er især god efter lang tids pause fra ansigtsbehandlinger, og kan tilbydes både som enkeltbehandling samt som et mere intenst forløb over flere omgange.

Diamant peeling kan reducere små ar i huden, evt. i kombination med frugtsyrebehandlinger.

Oxygen lift-behandling

Med en oxygenbehandling indsluser vi en ampul under huden via lufttryk. Ved brug af forskellige ampuller har vi mulighed for at sikre dig den effekt, du ønsker. Det kan være en foryngende behandling, en mere jævn og glat hud eller et kæmpe fugtboost til huden (især god om vinteren).

For at få det fulde udbytte af en oxygenbehandling, skal den udføres over 6 gange, men vi tilbyder også enkeltbehandlinger, hvis du for eksempel bare lige skal ’friskes op’.​

Hos Klinik Kristel udfører vi altid en diamant peeling inden oxygenbehandlingen. Dette gøres for at sikre optimal optagelse af serummet.

Frugtsyrebehandling

En frugtsyre-peeling, også kald et AHA-peeling, er en mild form for peeling. Behandlingen anbefales som et kurforløb til personer med enten uren hud, rynker og tør hud, små pigmentforandringer og ar.

Huden gendannes hurtigt efter behandlingen og kan derfor gentages med ca. 1 uges mellemrum. Efter gentagne behandlinger vil man opleve en glattere, strammere og derved yngre hud. Vi anbefaler som minimum 6 behandlinger i et forløb.

Klassiske ansigtsbehandlinger

Vi udfører også klassiske ansigtsbehandlinger. Her kan vi blandt andet tilbyde manuel peeling, ud- og afrensning, masker og massage.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere eller for at bestille en tid.

Du kan også bestille tid via vores online booking.​​

"Altid den dejligste og bedste behandling..."

- Charlotte

Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 60 anmeldelser på Facebook​

Bestil en tid via online booking​

Bestil en tid hos Klinik Kristel via vores booking system. Du er meget velkommen til at kontakte os vedr. spørgsmål

Åbningstider:

Mandag:

10:00 - 18:00

Tirsdag:

10:00 - 18:00

Onsdag:

10:00 - 18:00

Torsdag:

Efter aftale

Fredag:

Efter aftale

Lørdag:

Efter aftale

Søndag:

Lukket